Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Kosikowski, Frank
Cheese and fermented milk foods
Година на издаване: 1977 г.
Всички автори: Kosikowski, Frank
Периодичност: 2. ed.
Издателство: Edwards Bros;Ann Arbor, Michсigan
Страници: 712
Държател: TUN
Предметна рубрика:
млекарство
мляко
млечни продукти
млекопроизводство
УДК:
637.1
Виж още за:
автора
изданията
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
С10344
Книгохранилище
За дома
Забележки:
Библиогр.: след вс. глава..