Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Huss, H. H.; Ababouch, L.; Gram, L.
Assessment and management of seafood safety and quality
Година на издаване: 2004 г.
Всички автори: Huss, H. H.; Ababouch, L.; Gram, L.
Издателство: FAO;Rome
ISBN: 9251049548
Страници: 230
Държател: TUN
Сигнатура: 639.2/FAO DL
Предметна рубрика:
морски храни
безопасност
контрол
УДК:
639.2
Виж още за:
автора
изданията
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
46872
Книгохранилище
За дома
Забележки:
ISSN на серията: 0429-9345