Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Guidelines for slaugtering, meat cutting and further processing
Година на издаване: 1991 г.
Издателство: FAO;Rome
ISBN: 9251029210
Страници: 170
Държател: TUN
Сигнатура: 637/FAO DL
Предметна рубрика:
Месо, кланично
изрезки
наръчници
УДК:
637
Виж още за:
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
С4400/99
Книгохранилище
За дома
Забележки:
ISSN на серията: 0254-6019