Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Varnam, Alan H.; Sutherland, Jane P.
Meat and Meat Products
Подзаглавни данни: Technology, Chemistry and Microbiology
Година на издаване: 2009 г.
Всички автори: Varnam, Alan H.; Sutherland, Jane P.
Периодичност: [2.] ed
Издателство: Chapman and Hall;London
ISBN: 9780412495601
Страници: 430
Държател: TUN
Предметна рубрика:
месо
месни продукти
продукти, месни
продукти, хранителни
храни
храни, месни
качество
храни, месни
технология
храни, месни
микробиология
УДК:
637.5
Виж още за:
автора
изданията
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
51147
Книгохранилище
За дома