Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Adrian, Jean; Legrand, Gilberte; Frangne, Regine
Dictionnaire de biochimie alimentaire et de nutrition
Всички автори: Adrian, Jean; Legrand, Gilberte; Frangne, Regine
Периодичност: 1981
Издателство: Technique et documentation;Paris
ISBN: 2852060949
Страници: VI, 253
Държател: TUN
Сигнатура: 612.39/Ч A 22
Предметна рубрика:
биохимия
речници, терминологични
хранене
прехрана
УДК:
612.39(038.1)
577.1(038.1)
Виж още за:
автора
изданията
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
С19761
Читалня
На място