Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Bender, Arnold E.
Dictionary of nutrition and food technology
Година на издаване: 1965 г.
Всички автори: Bender, Arnold E.
Периодичност: 2. ed
Издателство: Butterworths;London
Страници: VIII, 221
Държател: TUN
Сигнатура: 664/Ч B 43
Предметна рубрика:
хранително-вкусова промишленост
речници, терминологични
промишленост, хранително-вкусова
УДК:
664(038.1)
Виж още за:
автора
изданията
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
1474/1966
Книгохранилище
За дома