Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Hazard characterization for pathogens in food and water
Подзаглавни данни: Guidelines
Година на издаване: 2003 г.
Издателство: WHO;Geneva
ISBN: 9241562374
Страници: 61
Държател: TUN
Сигнатура: 614.3/FAO DL
Предметна рубрика:
вода
храни
микробиология
рискове
оценка
методи
статистика
УДК:
614.3
Виж още за:
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
46298
Книгохранилище
За дома
Забележки:
ISSN на серията: 1726-5274