Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Compendium of food additive specifications, 59 session, Geneva, Switzerland, 4-13 june 2002
Подзаглавни данни: Addendum 10
Година на издаване: 2002 г.
Издателство: WHO;Rome
ISBN: 9251048185
Страници: 124
Държател: TUN
Сигнатура: 613.2/FAO DL
Предметна рубрика:
добавки, хранителни
хранителни добавки
качество
спецификация
употреба
вкусови агенти
минерали
УДК:
613.2/.3
613.29
613.27
Виж още за:
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
45725
Книгохранилище
За дома
Забележки:
ISSN на серията: 0254-4725