Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Safety evaluation of certain mycotoxins in food
Година на издаване: 2001 г.
Издателство: WHO;Geneva
ISBN: 9251046646
Страници: 700
Държател: TUN
Сигнатура: 614.3/FAO DL
Предметна рубрика:
храни
токсичност
храни
безопасност
храни
микотоксини
храни
афлатоксини
храни
фумонизини
храни
охратоксини
храни
деоксиниваленол
УДК:
614.3
Виж още за:
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
45617
Книгохранилище
За дома
Забележки:
ISSN на серията: 0254-4725