Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Harards in Foods. Risk characterization of Salmonella spp. in eggs and broiler chickens and Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods
Подзаглавни данни: FAO headquarters, Rome, 30 Apr. - 4 May 2001
Година на издаване: 2001 г.
Издателство: FAO;Rome
ISBN: 9251046085
Страници: 40
Държател: TUN
Сигнатура: 619:616.9/FAO DL
Предметна рубрика:
Salmonella spp
Listeria monocytogenes
бройлери
храни
инфекции
хранене
хигиена
микробиология
яйца
храни
инфекции
УДК:
619:616.9:636.5
Виж още за:
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
С4749/02
Книгохранилище
За дома
Забележки:
ISSN на серията: 0254-4725