Начало
Топ 20 автора
Топ 20 заглавия
Топ 20 книги по рейтинг
Търсене
Базово търсене
Моята библиотека
Профил
Читателски картон
Резервации
Моите списъци
Помощ
Контакти
Към електронни каталози: Периодика, Статии, Дисертации, Дипломни работи, Докторски тези, Научен архив
Потребител:
парола:
Вход
Промяна профил
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
Ramet, J.
The technology of making cheese from camel milk(Camelus dromedarius)
Година на издаване: 2001 г.
Всички автори: Ramet, J.
Издателство: FAO;Rome
ISBN: 9251031541
Страници: 65
Държател: TUN
Сигнатура: 637.1/FAO R 19
Предметна рубрика:
Камили
мляко
сирене
УДК:
637.1
Виж още за:
автора
изданията
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
4664/2001
Читалня DL
На място
Забележки:
ISSN на серията: 0254-6019